[2014] Oud Skadi Toertocht

Ook de Oud Skadi Toertocht wordt aanstaande zaterdag tijdens de Erasmus Sprints gehouden. Hieronder het bericht van Oud Skadi:

Beste Skadi fietser,

Met nog een paar dagen te gaan bent u ondanks het matige weer in Nederland uiteraard al volop warmgedraaid voor de Oud-Skadi Toertocht. Het moment om ontspannen een rondje te fietsen met de roei vrienden en vriendinnen van toen. Het schema voor zaterdag 13 september ziet er als volgt uit:

10:30 – Verzamelen op de Willem-Alexanderbaan in Zevenhuizen
11:00 – Gereed maken voor vertrek
11:15 – Vertrek
13:15 – Terugkomst op de roeibaan
13:30 – Halve finales Erasmussprints met de mogelijkheid om zelf ook nog te roeien
15:00 – Start borrel en eten op de roeibaan
16:00 – Start tijdrit (na finales Erasmussprints) om de roeibaan
16:45 – Finish laatste renner tijdrit

Het fietsprogramma staat eventuele deelname aan de Erasmussprints niet in de weg. Zo kunt u op een dag zowel op als naast het water u sportief uitleven.

Er is ook de mogelijkheid om met andere fietsers het water op te gaan tijdens de Erasmussprints. Als u hier oren naar heeft neem dan contact met ons op dan kijken we wat we kunnen betekenen hierin.

Indien u nog wat op het asfalt in plaats van het water te bewijzen heeft is de tijdrit het uitgelezen moment. U mag dan 10km laten zien wat uw plek is in het Skadi-Peloton.
Meldt u zich hiervoor ook per e-mail aan zodat we tijdig de loting en het tijdsschema kunnen opmaken. Vermeld daarbij een indicatie van uw niveau (Nibali, Knecht of Rode Lantaren).
Zoals een wedstrijd beaamt zullen er prijzen zijn voor de snelste wielren(ner)(ster)s. Deze worden gesponsord net zoals door voorgaande jaren door Sportpaleis Ahoy en dit jaar als nieuwe sponsor bikeparts4u.

En uiteraard als u bij de dag aanwezig wilt zijn, wat iedere fietsende Skadiaan wil, meld u zich dan ook aan per e-mail.

We hopen u gesoigneerd en fris te mogen begroeten op zaterdag 13 september!

Op de Grote Godin

Oud-Skadi fietscommissie 2014

Robert Stallmann
Max Kloosterman
Daan Weide
Steven Hölscher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *