[2014] Prijzen Erasmussprints

In 2014 kun je tijdens de Erasmussprints niet alleen blikken trekken, maar je kunt ook andere prijzen winnen. Zo is er voor de ploeg onder de 18 met de snelste gecorrigeerde dagtijd een prijs van €200 (aangeboden door sponsor Houthoff Buruma), dus haal je vrienden nog even snel bij elkaar om die prijs te komen claimen!

Daarnaast is door de ondernemers in de buurt van de Willem-Alexanderbaan een aantal prijzen toegezegd. Denk bijvoorbeeld aan een dinertje voor twee voor de winnende Mix2x. Nog een extra reden om op date te gaan tijdens de Erasmussprints. Misschien wel een blind date met die leuke roei(st)er van de vereniging verderop de rivier, samen meteen strijden om het dinertje tijdens de Erasmussprints.

Heb je je nou nog steeds niet ingeschreven? Doe dit dan nog even snel via het KNRB inschrijfsysteem (dus neem contact op met de wedstrijdsecretaris van je vereniging).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *