[2014] Vanuit de richting A12 Utrecht/Den Haag: Omleiding

Let op, als u vanaf de A12 naar de Willem-Alexanderbaan komt, dan kunt het beste de onderstaande route gebruiken omdat het niet handig is om via het dorp Zevenhuizen te rijden. Daar is namelijk een brug in reparatie.

Komt u uit Utrecht, volg dan de blauwe lijn op dit plaatje. Dus neem bij knooppunt Gouwe de A20 richting Rotterdam en neem vervolgens afrit 17, Nieuwerkerk a/d IJssel Zevenhuizen. Op de afrit richting Zevenhuizen en daarna is de roeibaan aangegeven.

Route vanuit Utrecht
Route vanuit Utrecht

Komt u uit Den Haag, volg dan de blauwe lijn op het onderstaande plaatje. U volgt dus de normale route, maar rijdt niet het dorp Zevenhuizen in en rijdt het dorp voorbij tot de afslag Nesselande. Daar staat de roeibaan op bordjes aangegeven.

Route vanuit Den Haag
Route vanuit Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *