[2014] Voorwoord Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport

Welkom in Rotterdam, mijn sportstad

Rotterdam heeft hoge ambities op het gebied van sport en wil iedereen dat laten weten. Daarom willen we ook (grote) sportevenementen naar onze stad halen zodat de stad haar slogan “Rotterdam Your Sports City” kan blijven waarmaken. Rotterdam is op het gebied van evenementen een vooruitstrevende stad.

In het afgelopen jaar is de Willem-Alexander Baan al meerdere malen het decor geweest voor verschillende evenementen, zoals o.a. de Dutch Masters Open, de Westelijke Regatta / Aegon NK. En in 2016 is de Willem-Alexander Baan het decor van het eerste wereldkampioenschap, namelijk de World Rowing Senior & Junior Championships Rotterdam!

Rotterdam Topsport en de KNRB zullen er alles aan doen om de komende jaren nog meer aansprekende roeiwedstrijden voor Rotterdam binnen te halen. Natuurlijk hopen we dat de baan ook gebruikt blijft worden voor andere sportieve activiteiten.

Ik wens de sporters, bezoekers, vrijwilligers en sponsors van de Erasmussprints een sportief toernooi toe in Rotterdam, mijn sportstad!

Hans den Oudendammer,
directeur Rotterdam Topsport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *