Locatie, botenwagens en parkeren

De Erasmussprints worden gehouden op de nieuwe Willem-Alexanderbaan bij Rotterdam. Het adres van de roeibaan is Nely Gambonplein 1, Zevenhuizen. Voor uw navigatiesysteem kunt u het beste het adres Zuideinde 14, Zevenhuizen, invoeren, zie hieronder. Daar is de afslag richting de roeibaan. Volg de kleine, bruine bordjes met ‘Willem-Alexander Baan’ en / of het logo van twee roeiertjes. Zie tevens de bijgevoegde routebeschrijving in PDF.

Routebeschrijving Willem-Alexanderbaan

We hebben ook een aantal fietsroutes bijgevoegd (PDF).

Nesselande | Zoetermeer Oost | Rotterdam Alexander

Aanrijroute en parkeren

 gebruik als adres Zuideinde 14, 2761 Zevenhuizen.

– Neem op de A20 (vanuit Rotterdam e.o.) of vanaf de A12 (Den Haag / Utrecht e.o.) de afslag Zevenhuizen. U komt op de N219. Volg deze richting Zevenhuizen. NB: vanaf de A12: niet op de rotonde richting Zevenhuizen afslaan!!
– Neem vanaf de N219 op de rotonde de afslag naar recreatiegebied Rottemeren.
– Vlak na de rotonde komt u over een  ophaalbrug. Sla direct na de brug rechtsaf, dit is het Zuideinde. Na iets minder dan 2 km ligt aan uw linkerhand, ter hoogte van nummer 14, de inrit naar de roeibaan.
– Aan het einde van de inrit slaat u rechtsaf, u kunt de loods vanaf hier al zien liggen.
– Rij vervolgens bij de eerste mogelijkheid aan uw linkerhand de brug over.
– U kunt op het terrein parkeren in de parkeervakken, tenzij anders aangegeven door wedstrijdorganisatie of verkeersleiding.

Google Maps geeft het adres goed weer.

Botenwagens

De botenwagens dienen te parkeren bij het hoofdgebouw. Voor grote botenwagens zijn speciale, diagonale parkeervakken aangebracht aan de linkerzijde. Kleine botenwagens dienen op de klinkerverharding in een gewoon parkeervak te worden geplaatst. De auto’s die een botenwagen trekken kunnen op het dichtbij gelegen parkeerterrein aan de overzijde van het water worden geparkeerd (Plein Holland Acht). De verkeersregelaars wijzen u de weg.

Officials en bestuursbakken

Officials en bestuurderen kunnen parkeren op het dichtbij gelegen parkeerterrein aan de overzijde van het water (Plein Holland Acht). Op last van de brandweer is het NIET toegestaan om naast de finishtoren te parkeren.

Voor meer informatie over de Willem-Alexander Baan zie: www.willem-alexanderbaan.nl