De Erasmussprints is een sprintwedstrijd op de Willem- Alexander Baan te Zevenhuizen. De Erasmussprints maakt onderdeel uit van het Van Lier Sprintklassement. Alle nummers verroeien een 500 meter zes-aan-zes vanuit een vaste start.

Wedstrijdbepalingen

Klik hier voor de wedstrijdbepalingen.

Aanmeldprocedure

De boegnummers zullen op de wedstrijddag verstrekt worden aan de coach van de startende ploeg. Indien de coach niet in staat is om de rugnummers op te halen, worden deze in overleg met het secretariaat verstrekt aan een andere ploegvertegenwoordiger. Boegnummers zijn op te halen bij het secretariaat vanaf 60 minuten voor de eerste starttijd van een blok.

  • De boegnummers dienen op de boeg van de boot bevestigd te worden.
  • De borg bedraagt 10 euro per boegnummer. Dit dient contant afgedragen te worden bij het ophalen van de boegnummers bij het secretariaat. Indien een boegnummer niet of niet in goede staat wordt terug gebracht, zal de borg ingehouden worden.
  • Bij het aanmelden worden hand-outs uitgereikt met betrekking tot de algemene gedragsregels op het water. De stuur of de boegroeier bij ongestuurde nummers, dient op de hoogte te zijn van de inhoud van dit document.
  • Iedere ploeg is zelf verantwoordelijk voor het op tijd melden bij de start. De ploeg dient vijf minuten voor de starttijd klaar te liggen achter het startgebied.

Prijsuitreiking

Na afloop van het blok worden de winnende ploegen omgeroepen door de omroepinstallatie. Deze ploegen melden zich bij het podium, waar zij hun blik zullen ontvangen en er tijd is voor een eventueel verenigingslied.

Versie: 12-05-2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *